Diverse activiteiten Welzijn Zuidplas en het CJG Zuidplas tijdens ‘Week van het geld’

In de ‘Week van het geld’ worden er diverse activiteiten georganiseerd door Welzijn Zuidplas en het CJG Zuidplas. Je kunt deelnemen aan een workshop ‘Sparen voor je ….’ of hulp krijgen bij het invullen van de belastingaangifte.

Workshop ‘Sparen voor je ….’
Sparen voor bijvoorbeeld je vakantie, laptop of wasmachine: hoe doe je dat? Deze workshop gaat in op hoe je kunt sparen en je krijgt goede spaartips. Er zijn diverse tegemoetkomingen geregeld in de Gemeente Zuidplas. Ook deze komen vanavond aan bod. Is er nog tijd over, dan wordt er daadwerkelijk aan de slag gegaan met hoe je nu een overzicht kunt maken van je inkomsten en uitgaven. De workshop is gratis en bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas (vooral voor mensen met een laag inkomen). De workshop vindt plaats op maandag 23 maart 2020, 19.30 – 21.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur, locatie Wijkservicecentrum De Kroon, Land voor Water 3, Moordrecht. Vooraf aanmelden via raadendaad@welzijnzuidplas.nl.

Hulp bij belastingaangifte
Heeft u hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte? Dat kan! Vrijwilligers bieden u graag hulp op dinsdag 24 maart in Moordrecht en donderdag 26 maart in Nieuwerkerk. Voor meer informatie en aanmelden: raadendaad@welzijnzuidplas.nl.