Actie ‘Nesselande Schoon’ op 21 maart

Voor het derde jaar organiseren we als loopgroep Nesselande de actie Nesselande Schoon, nu in samenwerking met Buurtwerk. Ook Trackstars sluit zich dit jaar bij ons aan. De actie is geinspireerd door de landelijke actie Supporter van Schoon en door de wereldwijde beweging “plogging” , hardlopers die tijdens hun run zwerfvuil opruimen.

Loopgroep Nesselande is zo trots op en blij met onze geweldige wijk Nesselande, ons strand en de Zevenhuizerplas, dat we graag ons steentje bijdragen de wijk mooi en schoon te houden. Tijdens onze trainingen zien we hoeveel zwerfvuil er is in de wijk. Na 21 maart is dat hopelijk weer een stuk minder.
Met veel mensen gaan we die zaterdag op pad met knijpers en vuilniszakken. Als het lukt gaan er ook nog duikers de Zevenhuizerplas in om plastic soep uit de plas te vissen.

”We nodigen alle buurtbewoners uit mee te doen. Dat kan door je te melden in de Kristal (Nessecafé) vanaf 8.45uur. Daar kun je materiaal lenen en hoor je welk stukje Nesselande door jou ( met je gezin, buren of vrienden) schoongemaakt gaan worden.

We sluiten de actie af rond 11.30 uur.”