Winterfest in Zwaardvis 29 februari

Dit jaar hebben we een extra dag vanwege het feit dat het een schrikkeljaar is. Op deze 29e februari staat in Den Haag het jaarlijkse Winterfest op de popfestival agenda.

Winterfest, georganiseerd door Popradar, programmeert een muzikale tsunami aan opkomend talent in alle denkbare genres. Alle ruimtes in en rond het historische pand te Loosduinen worden gevuld met een muzikaal programma. Zo kun je discodansen in de Kapel, crowdsurfen in het café en op adem komen bij een vuurkorf met akoestische tunes van singer-songwriters. 

Voor ambitieuze muzikanten organiseert Popradar Music Support een aantal interessante activiteiten, zo kun je bijvoorbeeld je biografie en perskit vormgeven bij workshop De Bio Fabriek en je nieuwe demo’s pitchen bij een panel van professionals tijdens Drop It Like It’s Hot.

De programmamakers van Zwaardvis bellen op deze schrikkeldag de organisatie achter het evenement en laten eveneens één van de optredende bands aan het woord. Dat is het Haagse alternatieve rockduo Alison’s Fall, bestaande uit broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy.

Tot slot is ook een interview te horen met Fokko (Mellema).  De singer-songwriter heeft deze week samen met zijn band een nieuwe single uitgebracht. Het  verhaal achter dit nummer vertelt de zanger en gitarist zaterdag 29 februari in de uitzending.  


Klik hier voor het officiële Facebook evenement
Download hier het blokkenschema