Marjolein Meijers in de Ringvaartkerk

Dinsdagmiddag 24 maart verzorgt Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s) een optreden met haar band in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hoewel de bijeenkomst vooral bedoeld is voor gasten van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel staat deze activiteit nadrukkelijk òòk open voor andere belangstellenden.

Verdeeld over tweemaal drie kwartier met een pauze, verzorgt Marjolein Meijer met haar band een optreden, dat ook aantrekkelijk is voor mensen die niet bij de Zonnebloem Nieuwerkerk zijn aangesloten. Iedereen die de voorstelling wil bijwonen is van harte welkom. De entreeprijs is € 15,00, dat is inclusief een consumptie in de pauze. Voor Zonnebloemgasten geldt een gereduceerd tarief van € 12,50.

Iedereen die dit bedrag overmaakt naar rekeningnummer NL32 RABO 0173 6385 97
t.n.v. de Nationale Vereniging De Zonnebloem, onder vermelding van zijn of haar e- mail adres krijgt een toegangsbewijs op dat e-mail adres toegezonden.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com.

De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De vereniging bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. Dit jaar viert de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel haar 40 jarige jubileum. Op de website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel staat een overzicht van activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen.