Wijzigingen inloopspreekuren Welzijn Zuidplas

Weet u welke tegemoetkomingen er zijn in de gemeente Zuidplas voor mensen met een smalle beurs? Wilt u ook graag dat uw kind kan sporten en op zwemles kan of loopt u er tegenaan dat uw kind eigenlijk niet meekan op schoolreis? De gemeente Zuidplas heeft diverse regelingen getroffen waardoor uw kind wel mee kan doen.

Het kan ook zijn dat u een vraag heeft over een brief van de GR IJsselgemeenten, de belastingdienst, de zorgverzekering enz. Of u wilt zich inschrijven voor een woning, een sollicitatiebrief opstellen, een betaling regelen of een DigiD aanvragen en weet niet goed waar te beginnen. Hulp bij het aanvragen van een bijstand of andere uitkering? Zomaar een greep uit de diverse vragen die u kunt stellen aan de geschoolde vrijwilligers van de Postkamer van Welzijn Zuidplas.

In elk dorp van de gemeente Zuidplas heeft de Postkamer een inloop waar vrijwilligers u te woord staan. Sinds 2020 zal ook de Sociaal Raadsvrouw aanwezig zijn om u nog beter te kunnen helpen. U kunt ook een afspraak met haar inplannen.  

Vanaf donderdag 13 februari is het spreekuur in Zevenhuizen verzet naar de donderdagmiddag tussen 13 uur en 14:30 uur. U kunt hier elke 2 weken terecht. Als de vlag van Welzijn Zuidplas buiten staat, kunt u gerust binnen lopen. De eerstvolgende data zijn 13 en 27 februari, 12 en 26 maart. Meer info: www.welzijnzuidplas.nl

Overzicht:
Postkamer Nieuwerkerk aan den IJssel, Meidoorn 1a, elke maandag 13-15 uur

Postkamer Moordrecht: CJG gebouw De Kraal, Prinses Beatrixstraat 15a, elke vrijdag van 10-12 uur

Postkamer Zevenhuizen: Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86, elke oneven weken op donderdag van 13 tot 14:30 uur

Postkamer Moerkapelle: Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat 40, elke oneven weken op donderdag van 9:30 tot 11:00 uur.