Verhage Dorrestein gaat verbouwen en krijgt totale make-over

Een jubileum voor Renaldo en zijn vrouw Cynhia de Vries. 1 Januari waren zij op de kop af precies 5 jaar de trotse eigenaren van fastfood restaurant Verhage in Nieuwerkerk aan den IJssel. En om dit eerste lustrum te vieren zal de winkel binnenkort een geheel nieuwe uitstraling krijgen.

Het echtpaar werkt als franchise ondernemer zichtpaar dagelijks met veel plezier in de winkel en ziet de klandizie steeds meer toenemen. “Gezien de drukte moeten we nu stappen maken met onder andere een extra oven en een totale make-over van de ruimte”.

Volgens Renaldo herkennen de gasten binnenkort de winkel niet meer terug. “Zondagavond 2 februari om 19:00 uur zal de winkel sluiten waarna er flink gesloopt zal gaan worden om het van maandag 3 februari tot en met donderdag (nacht) weer op te bouwen. De bouwvakkers en medewerkers zullen er alles aan doen om vrijdag 7 februari de winkel te kunnen openen voor de klanten”.

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een fastserviceketen bestaande uit 41 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Vorig jaar eindigde Verhage op plaats 75 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven.