Nieuwjaarsbijeenkomst De Zonnebloem Nieuwerkerk

Afgelopen vrijdag, 17 januari kwamen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel bijeen bij restaurant Perron aan de Kerklaan. Hoewel de vrijwilligers ieder jaar bijeen komen, was dit een bijzondere bijeenkomst. Immers de Nieuwerkerkse afdeling van de Zonnebloem bestaat 40 jaar, alle reden dus om daar feestelijk bij stil te staan met elkaar.

Namens de gemeente kwam wethouder Daan de Haas. Naast mooie woorden over vrijwilligers in het algemeen en vrijwilligers van de Zonnebloem in het bijzonder had hij ook bloemen en een cheque meegebracht.

De bloemen werden met dank in ontvangst genomen door Koosje van Bruchem, die als vrijwilliger al 40 jaar bij de afdeling is betrokken. De cheque kwam uiteraard terecht bij de penningmeester van de afdeling, Peter de Kloe.

Voorzitter Alex Wijnhold vertelde dat de activiteiten in het nieuwe jaar vooral in het teken zullen staan van het feestjaar. Activiteiten die momenteel worden voorbereid zijn een optreden van Marjolein Meijers
(bekend van de Berini’s), een lunch in het teken van de bevrijding en een boottocht over de Linge.

Uiteraard ontbreekt ook dit jaar Bingomiddag niet. Vrijwilligers zijn al volop bezig om deze voor te bereiden. Zij krijgen daarbij veel steun van
diverse winkeliers van de Reigerhof die er voor zorgen dat er mooie prijzen te winnen zijn!