Symphonic Rock Night in ’t Blok 26 januari

De 9-koppige Delftse rockband ‘Symphonic Rock Night’ treedt op zondagmiddag 26 januari om 15.00 uur op in ‘t Blok te Nieuwerkerk aan den IJssel bij Prog Frog. Met de drie uur durende show The Second Chapter, nemen 9 professionele profmuzikanten je mee naar de hoogtepunten uit de jaarlijkse TOP 2000.

Met waarheidsgetrouwe versies van songs als School (Supertramp), Stairway to Heaven (Led Zeppelin), Wish you were here (Pink Floyd), La Villa Strangiato (Rush) en Kayleigh (Marillion), staat de rockband uit Delft al drie jaar in de grote Nederlandse theaters. In de show The Second Chapter speelt het ook symfonisch werk van onder meer Genesis, Yes, Emerson Lake & Palmer en de Nederlandse bands Earth & Fire, Kayak en Solution.

De organisatie van Prog Frog is erin geslaagd de band tijdens hun ‘winterstop’ eenmalig voor een middagsessie te strikken. Tickets zijn €12,50 in de voorverkoop en €15 op 26 januari aan de deur. ’t Blok is gevestigd aan het IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Vanaf 1 februari hervat Symphonic Rock Night haar grote theatertournee 19/20 in Deventer. Meer info? www.symphonicrocknight.nl / 0623643220. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van ProgFrog.

Luister ook naar de uitzendingen van Zwaardvis op zaterdagmiddag tussen 12.00-14.00 uur voor de recente activiteiten van ’t Blok